30.8.09

Insider fashiontip




På Whoany er vi ret pjattede med online-shopping, og hvor mange stadig er vilde med de efterhånden lidt passé sider som f.eks. YouHeShe eller vintage-mekkaet Trendsales tror vi mere på den helt nye, smarte side http://www.online-mode.dk/. Alle dem der elsker Whoany og vores stil, vil helt sikkert også være vilde med denne side - vi er blevet gjort opmærksom på siden gennem en af vores veninder (studerende på designskolen i Szczecin), og nu er tippet hermed givet videre. Jeg synes det er umuligt at vælge mellem shoppens mange fine styles, men jeg er ret vild med mange af skoene og de lange festkjoler, der helt sikkert vil være brugbare til efterårets mange gallafester. Jeg skal i hvert fald helt sikkert have fingre i nogle af de lækre sager, når det bliver den 1.!

7 comments:

  1. Er super duper glad for i kunne bruge siden smukke elskede venner <3
    alle vil med garanTRISSET elske Online-mode.dk lisså meget som vi gør det!

    ReplyDelete
  2. Eej en lækker side!
    Endelig en seriøs modeside til hippe og trendy piger!
    Er specielt glad for at siden virkelig er rettet mod et bredt publikum!
    SÅ smukke modeller!!!!!

    ReplyDelete
  3. Er ret vild med dette look:

    http://online-mode.dk/product_info.php?products_id=2115

    Synes at den synlige trusse giver det samlede outfit et rigtigt lækkert touch, perfekt til en aften i byen eller et besøg hos svigermor.

    ReplyDelete
  4. Det er lækkert, men nu vi snakker webshopping, har jeg et spørgsmål:
    Jeg har længe haft et godt øje til følgende style, men vil gerne høre, om det er noget I tror på. Vil den ramme rigtigt i DK, vil de lukke mig ind på Rosie McGee? Hvad tror I.
    Miss Kitty
    http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=27887140&ref=cat2_gallery_2

    ReplyDelete
  5. Synes virkelig det er et lækkert outfit. Har selv de fine bukser - og elsker detaljerne med fletsnoren på lårene. Toppen er lige prikken over i'et må jeg sige - virkelig skøn <3<3<3<3

    ReplyDelete
  6. er det for sjov?? det ligner en flok polske prostituerede, og har da intet med fashion at gøre?

    ReplyDelete
  7. Til kommentaren ovenover:

    Er du total blottet for humor??

    HAHAHAHAHAHAHA, jokes on you! Men måske du ikke er gammel nok til at forstå ironi?

    Det er vidst fuldstændigt spildt på dig...

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers