3.11.09

SPEACHLESS.




Her på Whoany vil vi gerne beklage at det i den seneste tid er gået lidt langsomt med nye indlæg. Først og fremmest skyldes det selvfølgelig vores travle efterår, der har været præget af utallige showroom-visit, udlandsrejser og modeuger, men derudover har inspirationen til nye styles og banebrydende items også været lidt begrænset. Fortvivl dog ej, vi har nu igen fået tid til at vende blikket mod vores fashionable venner i det østeuropæiske, og nogle af deres topdesigneres originale og smukke lookbooks for SS10. Her er der både draperinger, volumen, plateau og vildt hår på dagsordenen, men først og fremmest er de lækre styles altid kendetegnet ved brugen af de skønneste materialer. Vi håber I er lige så inspirerede til at gå foråret i møde på smukkeste vis som vi er!

2 comments:

  1. som vi alle ved, er foråret jo lige om hjørnet, og jeg er allerede ved at falde svimer over de lækre ting, vi har i vente. bl.a. som det ses på det øverste billede, tror jeg vi kommer til at se en masse maxikjoler/buksedragter med print og det uundgåelige item til forår bliver uden tvivl turbanen. rigtigt smagfulde billeder, i har valgt.

    ReplyDelete
  2. Jeg stopper nu gennemlæsningen af jeres blog grundet latterkramper. Det er simpelthen det sjoveste jeg længe har læst! Jeres formuleringer rammer så godt, især sager og klæder og "her på whoany". Og karry crocobælte - haha!
    Hvad er mere perfekt til efterårets mange fester end et karry crocobælte??

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers