20.11.09

Grungy Friday



Jeg er gået hen og blevet ret vild med det dystre, rå, grunge 90'er-look, og disse billeder er uden tvivl dagens inspiration. Twistede outfits med store øreringe, tårnhøje støvletter, grafiske print, læder og selvfølgelig tilsat den obligatoriske tunge midterskilning er helt sikkert noget jeg vil kaste mig ud i i den nærmeste fremtid!

6 comments:

  1. personligt er jeg ikke klar til midterskilningen, som jeg synes er lige lovlig vovet til mig. men hvis man har modet, er det helt sikkert forsøget værd at sporte den.

    ReplyDelete
  2. Læser du også modeblogs? Så hjælp os lige med vores projekt, og svar på et par spørgsmål på dette link:

    http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=hB9yTEjz_2fNO8JkXgqxa_2bhQ_3d_3d

    Kh. Line

    ReplyDelete
  3. Hej Whoany
    tak for en superfed brevkasse!
    Er vild med Grunge-ideen, da det alternative look altid har fascineret mig.
    Jeg sad lige og browsede igennem fisketorvets jule-shopping magasin (man har jo lov at drømme) og fik øje på disse superfede støvler i UGG-stil fra det prestigefyldte high fashion mærke SOREL. Det klassiske UGG-look er taget til et helt nyt og eksperimenterende niveau med dette års SOREL kollektion, hvor man har forsøgt sig med en lidt smallere sko, og vigtigst af alt har fundet en ny og anderledes måde at placere skoens mærke på - nemlig på skoens side!
    Se skoen her: http://www.altrec.com/sorel-boots/womens-suka-boot

    Kærlig Hilsen
    Minna

    ReplyDelete
  4. These are really enormous ideas in on the topic of blogging.
    You have touched some pleasant things here. Any way
    keep up wrinting.
    Here is my homepage kohls-printable-coupons.net

    ReplyDelete
  5. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that
    it's truly informative. I am going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
    My site > printable kohls coupons 2011

    ReplyDelete
  6. I every time emailed this blog post page to all my associates, since if like to read it afterward
    my contacts will too.
    Here is my web site free shipping coupons for kohls

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers