28.11.09

1. søndag i advent

Som noget helt nyt på Whoany, bringer vi hver uge i december et par gode tips og idéer til gode adventsgaver, der med deres smukke udtryk vil falde i de flestes smag:


Til din søde mor

Mor vil elske at tulle rundt i denne skønne sag fra netmekkaet asos.com. Den friske farve og det frække gennemsigtige netmateriale med kig til maven, giver mor et moderne udtryk, uden hun bliver for vulgær eller ung. Måske mormor også skal have en med??
/Købes på asos.com/


Til loverboy eller friske farmand


Et hurtigt kig i det danske modebillede viser straks danske mænds store forkærlighed til t-shirts med print. Især print med friske opråb som "tudefjæs", "bonderøv" og "Give me pleasure" er populære (se evt. Jack & Jones for flere gode bud). Derfor er vi sikre på at hverken kæresten eller far kan modstå denne skægge t-shirt, der uden tvivl vil blive et festligt indslag til diverse julefrokoster, eller blot på jobbet med en casual blazer.
/Lignende fås uden tvivl hos Jack & Jones/


Til den bedste veninde i verden


En god veninde fortjener en god gave! Og kan man ønske sig en bedre gave en at blive forgyldt?
Giv hende disse fabelagtige gamacher som et symbol på at jeres forhold er guld værd for dig, og lad hende lyse op i natten på diverse byture i den kommende tid.
/Købes på linuslotta.com/


Til de mindste


Nogle gange er oplevelser bare bedre end materielle gaver. Men kan de to ting kombineres, kan det ikke blive meget bedre. Lad dinne skønne unger blive de første i klassen til at pryde deres navle med en smuk piercing.
/Fås hos Taxi/


Til dig selv


Efter at have glædet alle andre er det vigtigt også at gøre noget godt for sig selv. Det klares nemt med dette skønne armbånd fra designteamet bag Asos, der virkelig har forstået den spirende tendens med chunky smykker, og som vi kender Asos bedst, er der virkelig kælet for detaljerne. Hvis du følger Whoany-stilen, tør vi godt love dig, at det vil klæde dig!

/Købes på asos.com


Dejlig 1. søndag i advent til alle vores dejlige læsere!

6 comments:

  1. Pokkers jeg har ikke nogen børn at give sådan en piercing:)
    Jeg elsker jeres blog, og først efter jeg læste interviewet med jer i Costume, har jeg fattet hvad "blogging" egentlig handler om, og har også selv fået mod på at starte min egen blog. Tak for inspirationen på flere niveauer.

    ReplyDelete
  2. JEG ELSKER DEN HER GUIDE!

    ReplyDelete
  3. DET HER KUNNE SNILDT BLIVE BØRNENE MED PIERCING OM ETPAR ÅÅR <,3333

    ReplyDelete
  4. Kære Lene!

    Tak for de søde ord! dejligt du kan lide bloggen!
    Held og lykke med din egen!

    -WhoAny-

    ReplyDelete
  5. Hello I am so delighted I found your webpage, I really found you by
    mistake, while I was browsing on Askjeeve for something else, Nonetheless
    I am here now and would just like to say thanks for a incredible post and a all
    round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the great job.
    Also visit my weblog latest epl transfer news chelsea

    ReplyDelete
  6. Excellent website. Plenty of helpful information here.
    I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious.
    And of course, thank you on your sweat!
    my page - transfer news soccer bbc

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers