3.10.09

Set i byen!


Det varmer altid Whoany's hjerte, at møde folk der tror på vores idéer og lader sig inspirere af vores stil, og det var lige præcis hvad vi oplevede igår nat efter en hæsblæsende bytur på vores favorit spot "Klub Zalt". Vi var en tur på McD for at nyde lidt natmad ovenpå utallige tequila-shots og dirty dancing op af pole-stængerne på Klub Zalt's dansegulv, og støder her ind i en mand, med en fabelagtig stil fra top til tå, især tå! På sine fødder bar han nemlig IT-skoene Havaianas, som vi gennem vores Gør-det-selv-indlæg beviste ikke kun hører sommeren til, men som kan bæres langt ind i efteråret, blot ved hjælp af en strømpe! Denne stilsikre mand har lyttet til vores råd og udført DIY projektet derhjemme - sådan en oplevelse bekræfter os her på Whoany i, at vi har fat i den lange ende, når det gælder trends og god stil. Eller hvad siger I?

3 comments:

  1. Dét er stort! Men jeg tror nu ikke, at I skal være så overrasket over jeres succes. Herhjemme taler min kæreste pt ikke til mig, da jeg har snuppet alle hans H2O strømper og udført netop jeres DIY projekt på dem. Jeg tror mest han er sur fordi, at han ikke selv har et par Havaiannas som han kan føre strøperne ind i efteråret med. Mit held ;-)

    ReplyDelete
  2. Selvfølgelig er det en succes! Især det at han har valgt en kæk ankelsok giver looket et ekstra twist, så det også bliver et fest-outfit!
    Mums, en stilsikker mand er det bedste man kan få fingre i, selvom de er svære at lande...

    ReplyDelete
  3. Hvorfor er der så lang tid mellem jeres indlæg!?

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers