14.10.09

J'adore Balmain




Det så småt etablerede modehus Balmain har vi her på Whoany lagt os fuldstændig på knæ for - vi er stensikre på at deres skarpe skuldre, tårnhøje hæle og rå nittesager vil blive kæmpehit inden året er omme! Vi er smaskforelskede i hele kollektionen, også selvom pengepungen desværre ikke tillader Balmain-shopamok. Dog er vi taget på en smuttur til drømmeland, og har udvalgt os nogle favorit-items fra Balmain som vi fluks ville have fingrene i, hvis vi vandt et par millioner!

5 comments:

  1. HAHAHAHAHAHAHA!!!

    Utrolig skarpt iagttaget! Og bare rolig, blandt andre ZARA gør det muligt, at få the next best thing.. Jeg synes det er så fedt, hvordan highstreet butikkerne gør et high street look main streamt. Hvorfor har I ikke skrevet om Divided Exclusive linien?

    ReplyDelete
  2. især vesten udstråler jo stil og klasse. den kan selvfølgeligt laves DIY, som jo også giver den et lidt personligt og råt præg.

    ReplyDelete
  3. Ja. så ville man også kunne vælge flotte perler med farver. og måske man kunne hænge lidt julepynt på nu hvor man er igang og nu hvor vi hastigt går den tid i møde.

    ReplyDelete
  4. Til Anonym: aj jeg vil altså seriøst gerne have billeder hvis du kaster der ud i det fantastiske DIY-projekt. Lidt inspiration er jo altid godt.

    ReplyDelete
  5. til den anonyme person over: jeg er så småt gået igang med forberedelserne til projektet. jeg er ret sikker på, vi kommer til at se en masse hvide veste med perler i gadebilledet fremover, og jeg vil selvfølgeligt gerne være på forkant.

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers