4.9.09

WINKERS!


I disse tider, hvor man så småt begynder at kunne ane t-shirts og toppe med print rundt omkring i det københavnske gadebillede blandt de hippeste fashionistaer, er vi her på Whoany gået skridtet videre. En uden tvivl trendy og stilsikker læser gav os et tip om de nye, hotte winkers som er bukser med print - bagpå! Bukserne er super seje, ofte i et lækkert bootcut-snit, og udover at printet i sig selv er fint har bukserne også den sjove effekt at printet "bevæger sig" når man går, da det jo sidder bagpå (se inspirations-video her). Jeg har allerede anskaffet mig et par med ande-print, og glæder mig allerede til det bliver lidt køligere i vejret, så jeg rigtig kan komme ud og lufte dem - de er foret med fleece, så de bliver rigtig gode til vinter! Jeg vil sætte dem sammen med et par (fake) UGG-støvler i en frisk farve, en stram spandex-tanktop (evt. som matcher støvlerne i farven) og en strik-poncho over - dog skal man stadig kunne se printet bagpå, da det jo netop er denne detalje, der gør bukserne så fine.

5 comments:

  1. dem må jeg eje!!!

    ReplyDelete
  2. De er jo fantastiske! Ugler er jo også så moderne, rart med et lidt frisk pust på det område. Tror de vil være rigtig gode sammen med mine nyindkøbte regnbuefarvede moon boots! Så vil jeg toppe det med en orange skjorte i nervøst velour..

    ReplyDelete
  3. Kære læsere!

    Der har været lidt problemer med at se den smukke video, men takket være dette link skulle det nu være muligt!

    http://www.youtube.com/watch?v=lqn7ILWOr_c

    Hvis du er vilde winkers inden at ha set videoen, er du forelsket i dem efter at have set den!

    ReplyDelete
  4. Jeg skal have et par.. Med en mand med en skovl på hver side, så det ligner at de graver i mit nummie hul!

    ReplyDelete
  5. Den Winkers-film holder max! Så chikt med de to øjne, der kækt blinker til alle. Jeg vil ha' dem!

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers