18.6.10

STREETSTYLE SPECIAL - AMSTERDAM


En opmærksom og utvivlsomt stilsikker læser sendte os dette smukke streetstylebillede fra Europas største modemetropol Amsterdam! Vi er helt vilde med det raffinerede par - fine detaljer, flotte, stærke farver og ikke mindst det dyrkede unisexlook samlet i et billede. Begge har de, naturligvis, svinget en Wang-inspireret backpack over skuldrene, han er hoppet i et par bootcut-pants, mens hun flasher boyfriendjeans og vigtigst af alt, den lille detalje som vi spår bliver et af vinterens helt store hotshots: Hendes musehue, der forener brugbarhed og fleece med kreativitet og statementwear. En guddommelig hovedbeklædning, der næsten gør det værd at glæde sig til efterårs- og vintersæsonen. Vi letter på hatten og siger af hjertet tak for det opmærksomme streetstyleskud!

1 comment:

  1. Meget inspirerende blog I har. Super fed stil, man bare bliver NØDT til at følge. Hver gang. Jeg har allerede hapset mig en musehat i fleece til Vinter på ebay. Kan næsten ikke vente med at bruge den.

    Jeg tænkte, om I har set dette sæt. Det er Army møder Print. http://www.butik-michaelsjagt.dk/product.asp?product=2062

    ;)

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers