29.6.10

VIG FESTIVAL 2010






På opfordring fra en af vores kære læsere vil Whoany-redaktionen nu guide jer igennem den perfekte festivals garderobe. Dog blev der efterlyst tøj til Roskilde Festivalen, men jeg håber at det kun er denne ene læser, der ved at Roskilde er ved at være passé. Rigtige fashionistaer, og i det hele taget folk, der bare er lidt med på beatet, tager selvfølgelig til Grøn Koncert og Vig Festival i år. Og til disse lejligheder er det vigtigt at have tøjet i orden for, at kunne klare en hel festivaluge. Disse fem items er de fem kodeord til den perfekte back-pack.

1) En smart cap til at skygge for solen (det gør jo ikke noget man ser lidt godt ud selvom man er på festival) så gå efter en smart version.
2) En praktisk bæltetaske der kan rumme det aller mest nødvendige. Denne er fra Yvonne Koné for Bon Gout.
3) En let og luftig oversized t-shirt. Gerne med et rockprint for at understrege festivalstemningen.
4) Også denne season må vi konstatere at "It's all about the denim", så et par denim shorts er selvfølgelig et must.
5) Er du en ægte fashionista, skal der også være plads til lidt luxus - update dine Hunter's med et par designet af den berygtede H&M-designer Jimmy Choo.

Er disse fem kriterier opfyldt, mangler du bare at pakke bilen med Mokaï og du er klar til at indtage festivalpladsen!

No comments:

Post a Comment

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers