22.8.09

Det vil jeg have - NU!

Er helt skudt i denne møg lækre skindjakke fundet på nettet. jakken er lavet af det lækreste lammeskind, og har aftagelig pelskrave. Jeg vil købe den nogle størrelser størrere end jeg normalt bruger, da den vil være super fin oversize ud over en gulvlang skindkjole og et par Buffalos. Eller måske sammen med et par frotte-bukser og et par violette crocs.

13 comments:

  1. Ni är så galet roliga, jag dör så fort jag läser era inlägg. Miljoner TACK för att ni lyser upp min vardag. Violetta crocs känns... 2009.

    ReplyDelete
  2. mener i det, eller er det en joke?

    ReplyDelete
  3. Uh ja, super cool jakke og hvad med at lave et indlæg om træsko - de er rent faktisk både grimme og hippe (siger nogen). Cool blog, I er ihvertfald nogen der er foran alle os andre ;-)

    ReplyDelete
  4. Jakken kunne også være fin med nogle meget blomstrede leggins for at give hele sættet lidt farve. Og hvis man så havde en fræk bh på og åbnede jakken ville det blive helt perfect... Jeg ville nok vælge at tage min mormors gamle stiletter på, da da de er rigtig fine, med deres meget slidte og gammeldags look. Håret kunne man jo sætte i et højt springvand? det ville være så fint og gøre man ikke så får playboy argtig ud.
    Hvor køber man jakken? -den er simpelhen så fin.

    ReplyDelete
  5. jeg må da lige skrive herinde, at jeg er én af de heldige! købte jakken sidste vinter, og den er bare et hit! nok et af de bedste køb, ever!
    og hvor jakken kan købes, er jo selvfølgelig hos Adsbøl. på amagerbrogade. fantastisk butik!
    jeg købte min for 899, på tilbud. mener de ligger på omkring 3.000 normalt. men det er det værd! jeg kommer ikke til at fryse, siger jeg bare!

    ReplyDelete
  6. jeg ville nok bruge den med en ble, så looket får lidt edge. og til at binde det hele sammen - et par klipklappere med hæl! adorable.

    ReplyDelete
  7. Tip:

    Jeg har snydt lidt og anskaffet mig jakken i læder-look, (man kan ikke se forskel!), og gjort den personlig ved at gøre ærmerne aftagelige med lynlåse, så den kan fungere som en supersmart vest i sommerperioden. Jeg accesorizer den med mine egne badges i forskellige farver og former med nogle af tidens popstjerner (Duran Duran, Culture Club, Thompson Twins og Kajagoogoo).

    Jeg har ydermere syet indlæg i ærmerne i pink bævernylon for at give ærmerne en dramatisk trompet-effekt, hvor de samtidig kan fungere som skåneærmer ved madlavning. (Kan vaskes ved 40 grader).

    ReplyDelete
  8. Vi vil dø for at se den jakke! Send endelig billeder! :D

    -Whoany-

    ReplyDelete
  9. Fuck, hvor er den her blog genial. Nice doing! Haha :D

    ReplyDelete
  10. ABSOLUTELY FABOLOUS!

    ReplyDelete
  11. Hej Whoany <3
    Først og fremmest tak for en fantastisk inspirerende modeblog!
    Jeg skriver, fordi jeg er lidt usikker på, om det in eller yt at bruge læderslips. Tager jeg helt fejl, eller er de på vej tilbage?
    Jeg håber virkelig I vil hjælpe mig, for min far har tre derhjemme i skabet. Selv er jeg pjattet med dem, men forestiller mig, at I har en bedre idé om, om de er for kiksede!
    kys den fortvivlede læderslipseelsker <3

    ReplyDelete
  12. Kære Anonyme læser!

    Tak for de søde ord, vi er glade for at inspirere dig!

    Her på Whoany tror vi på alt med læder! - bukser, t-shirts, skjorter og til efterårret tror vi også at læderjakken vender tilbage. Derfor også er læder slips også super fede.

    For lige at give et styling tip med på vejen, kan du jo læse vores nyeste indlæg om slipse-nederdelen, kunne være mega råt med en nederdel af læderslips!

    -Whoany-

    ReplyDelete
  13. JEG ELSKER JERES BLOG! I er seriøst geniale :D

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers