25.11.09

Dagens klude - goes male!


På opfordring fra flere af vores læsere, der efterspørger inspiration til herrernes garderobe, har vi valgt at tilgodese vores mandlige læsere med en omgang dagens klæder. En vores venner, haute couture-modellen Jamie (gik bl.a. show for Store Robert ved Skive Fashionweek i sommer), lægger krop til dette elegante outfit. Jamie har taget boyfriend-blazeren tilbage, hvilket man ser en generel tendens til blandt fashionable (unger)svende i det københavnske gadebilledeo. Loose-fit-bukserne giver outfittet et afslappet, casual twist, der gør at det ellers lidt stift udseende look brydes på en rigtig skøn måde.

3 comments:

  1. Hej WhoAny :D
    Jeres blog er virkelig god, elsker at læse den;)

    ReplyDelete
  2. virkeligt et stilfuldt og klassisk look, som tilmed har et utroligt godt fit på hans slanke krop. et afslappet ensemble, som man kan bruge i næsten alle dagligdags-situationer. vil man være lidt sassy, kan man jo udskifte den sorte butterfly med en frisk neonorange.

    ReplyDelete
  3. Hey ho, let's go!

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers