1.10.10

EVERYBODY NEEDS A BALENCIAGA




Her på WhoAny har vi lagt os ned på knæ og snavet Balenciagas chefdesigner Nicolas Ghesquiére's fødder, som tak for den gave han gav verden dengang han skabte sine vidunderlige babies: Day, City, First, Paddington osv. Vi taler selvfølgelig om de evigt uundgåelige Balenciaga tasker. Hvis du med god smag i munden vil kunne kalde dig en rigtig fashionista, kommer du ikke langt uden en "Ciaga-bag" som de kaldes blandt folk, der er noget. Præcis ligesom kilehæle (i branchen kaldet "wedges" - Notabene ell. Rützou-ish), denim, Essie neglelakker, flip-flops og armyjakker er en Balenciaga taske et key item i den perfekte garderobe.

Kendetegnene ved en Balenciaga taske er deres ikoniske design, fingerbøls-nitterne, det lækre tynde skind, de lange tynde tassels, der sidder fast i alt hvad de rør ved, samt glæden ved at kunne gå ned af Strøget med attituden: "Se mig, jeg har (læs: har også) en Balenciaga taske. Så hvis du stadig render rundt med din snart antikvariske Louis Vuitton "Speedy-bag", Hermes' "Birkin" eller Henrik Vibskovs printede net-tasker, (og ikke allerede selv har opdaget at dagene føles grå og triste), vil solen atter reflekteres i dit Goya-spejl når du får købt dig en ægte "Ciaga-bag".

1 comment:

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers