17.5.10

DF-A-PORTER
















Faldt over denne ret skønne web-shop her til morgen, der udelukkende sælger deres eget design fra et intil videre (for mig) ukendt brand "DF by Denmark", der laver nogle ret skønne items, til meget fordelagtige priser. Brandets varemærke er dansk kvalitet, designet og produseret i Danmark. Er allrede blevet lidt lun på et par af deres items, som f.eks. den Alexander Wang inspireret rygsæk på øverste billede med den fine detalje at der kun er én rem. Windbreakeren med det store logo har også sin charme, og kunne være ret fin hvis man klippede den kortere, så den blev mere bomber agtig. Hvad synes i om DF by Denmark?

5 comments:

  1. Poloen er SÅ Ralph Lauren!

    ReplyDelete
  2. I er simpelthen for geniale!

    ReplyDelete
  3. Wauw de er godt nok lækre de modeller. Kan det ikke passe at den meget erfarne model på billede fire er set i de nyeste Euroman for D&G?
    Hav en rigtig god dag!
    Venlig hilsen læser

    ReplyDelete
  4. Jeg er jo i chok over hvor sjovt det her er!!!

    ReplyDelete

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers