30.12.09

Back to black (and white)


Dagens inspiration. Maxikjole, klassiske farver, grafisk udtryk. Me likey.

NEW YEARS DRESS







Nu er julen ved at være vel overstået - vi har ikke været så flittige på bloggen på de sidste uger, men julen er jo som bekendt modeårets vigtigste periode så vi har haft rygende travlt den seneste tid. Men nu er det blevet tid til nytårsfester, champagne, kransekage og ikke mindst: KJOLER! Vi har fundet et par bud på den perfekte nytårskjole så hvis du stadig ikke er helt sikker på hvilke klude du vil kaste dig på årets sidste aften er her et par sikre vindere. Mesh, empire-snit, pailletter, velour, glimmer og glamour - gotta love New Years!

27.12.09

BIKSEN




Efter lang tids overvejelse har jeg besluttet mig for at sælge min højt elskede tote fra den svenske mode- og designgigant Ikea. Ikeas items er kendt for deres sublime kvalitet, tidløse designs og frem for alt deres funktionalitet. Denne smukke taske, der med nude som grundfarven bliver prydet af et væld af skønne grafiske blomster i pink og blomme giver, med sin lækre kvalitet i plastik, en unik helhed, som du kun vil finde hos modehuset Ikea. Tasken er af samme materiale som en af mine personlige farvorittasker: Klassikeren, den røde Flying A-taske. Tasken har et stort rum, og er perfekt som skoletaske eller weekend-bag. Jeg mener jeg gav 800 svenske for den. Kom med et bud!


24.12.09

Glædelig jul!

Har liige bestilt denne skønne dragt på min nye yndlings jule-webshop www.aclubwear.dk, desværre opdagede jeg først den vidunderlige side i dag og kan derfor ikke nå at have min nye dragt på i aften! men mon ikke der bliver plads til lidt spas i en af juledagene! - Tjeck siden for flere gode bud, på en frisk kjole!

Who & Any ønsker alle vores læsere en rigtig glædelig jul!

20.12.09

4. Søndag i advent

Til de mindste

I juleferien er det altid tid til diverse julefrokoster med klassekammeraterne, og vi synes denne kjole vil være ret skøn til sådan en lejlighed. Ofte kan det være svært at finde børnetøj, der ikke på den ene eller anden måde er for voksent eller udfordrende, men denne sag fra Online-mode.dk rammer børneånden ret fint og lægger op til sjov og ballade, som rigtigt børnetøj skal gøre.

/Kjole fra Online-mode.dk/

Kælemink til mor

Min mor er ved at komme lidt op i alderen og mangler hvad jeg vil kalde et frisk pust i hverdagen. Så da jeg faldt over ønsket om en mink-hat på hendes ønskeliste, kom jeg på den idé at give hende en rigtig levene en af slagsen. Er sikker på at hun vil få nogle sjove timer sammen med denne bløde lille fyr.

Til frække piger i alle aldre

Selvom det danske modefirma Daisys klassiske Liberty-pludderbukser snart har været på markedet i en 5-6 års tid, skal man bestemt ikke tro at festen slutter her! Daisy er denne vinter sprunget ud i noget af en buksedragt, der kun vil gøre gode ting for din krop. Køb den som en deler til alle familiens tøsepiger.

/Buksedragt fra Daisy/

Til manden i dit liv

Er helt pjattet med denne skønne trench fra modemekkaet ellos.com. Trenchcoaten er perfekt til manden, der ønsker lidt spræl i den ellers kedelige garderobe. Frakken vil være fin med et stribet Paul Smith halstørklæde og et par stonewashed jeans.

/Trenchcoat fra Ellos.com/

19.12.09

Deres goes Alexander Wang





I dag tog jeg et smut ind til byen med min veninde Tilde for at få overstået de sidste julegaveindkøb. Da vi lagde vejen forbi Deres (københavnsk high-fashion store), faldt vi over den skønneste taske i verden, der på bedste Deres maner lå henslængt i ruden, som en del af den smukke vinduesudstilling. På nært hold opdagede vi dog taskens sande identitet: Det var en Alexander Wang! Det undrede mig lidt, at de kun tog 450 kr. for den, da jeg huskede den som meget dyrere. Men det er jo ikke noget at klage over. Jeg fik foræret mig selv en sidste julegave, og er nu den lykkelige ejer af en ægte Alexander Wang!

16.12.09

Julegaveideer - No. 2 / 3. onsdag i advent

Til seje far/bror

Dette år er de lidt mere slimfit jeansmodeller til herrer for alvor kommet på banen, og lægger du en style a la denne under juletræet til f.eks. din far, er julehyggen garanteret! Far vil elske det stramme look, der altså er lige så godt til mænd som det er til kvinder. De tight jeans kan man med fordel give et opsmøg hvis man eksempelvil vil flashe sine DIY-Havaianas + Pumasok, men man kan også gøre som herren på billedet og lade dem være i deres fulde længde. Som det kan ses er bootcut-tendensen som vi kender den fra jeans til kvinder om muligt sejere til mænd!

Til morfar/mormor

Alle elsker et hipt tørklæde man lige kan slynge om halsen inden man går ud og charmekluden fra Burberry - tørklædets Grand Ol' Man - vil med garanti være et hit hos enhver der er så heldig at fiske dem frem under træet. De klassiske tern er unisex, tidløse og superelegante, så hvis du ikke mener at det er noget for mormor eller morfar, vil også lillesøster, lillebror eller kæreste elske at få fingre i sådan en blød pakke! Med dette tørklæde er der mange muligheder - man kan enten gå all in og tilsætte tørklædet en trenchcoat for et ultra klassisk og ladylike look eller kombinere det med f.eks. en rå læderjakke for et mere edgy og utradionelt udtryk. Mulighederne er uendelige med denne klassiker, der er den perfekte gaveidé til fashionistaer i alle aldre.

Til den bedste veninde i verden

Vil du glæde din sødeste veninde (og måske også hendes kæreste, *SS*) så gå ud og invester i en lækker bustier a la denne skønne Zebrasag. En bustier er et must til vinterens mange fester, for den er bare rigtig fin under transparente klæder eller til en kjole med dyb udskæring. At den så tilmed er i et flashy zebramateriale gør det bare endnu bedre - dyreprint er som bekendt en af sæsonens helt store tendenser - og en sag som denne vil være yndig til en nytårs-LBD, og den vil med garanti tilføje et quirky twist til et ellers klassisk look.


Til den bedste mor i verden

Alle kvinder elsker neglelakker, og denne sæson er det (igen) et hit at tilføje outfittet et ekstra twist ved at lakere neglene i alverdens farver. De stærke, friske og gerne selvlysende pangfarver er en sikker vinder til en neglelak til din søde mor. Især den gule står godt til lys vinterhud men også denne grønne er superfin og har også den fordel at den står godt til alle klæderne i mors garderobe!

Copycat




Har du også gået rundt i en drømmeverden i de sidste mange år? Det har jeg! Efter den smukke "Starbag" fra svenske Rika kom på markedet har jeg spinket og sparet for at få råd. Men nu kan pengene doneres til et helt andet firma, tilmed inden for landets grænser. Det trendsættende danske modehus Én Gry & Sif, som vi blandt andet kan takke for filtens come-back i modeverdenen, har denne vinter ladet sig inspirere af Rikas stjerne-paradis. Dette har resulteret i en ret skøn tote, der kombinerer det bedste fra filten, med det smukkeste rå kernelæder og selvfølgelig i yndlingsfarven brun. Efter at have set Èn Gry & Sif's bud på en stjernetaske, er det som om jeg har lagt Rika bag mig. Kombinationen af de friske farver og det skønne materialevalg gør tasken mere nutidig og brugbar. Men er det bare mig? Er det værd at skifte Rika ud med Én Gry & Sif?

10.12.09

Shoes 4 a Superstar



OMG, så denne video på YouTube efter at have set Boogie på DR1, og jeg er for det første ret vild med nummeret, men derudover er jeg PJATTET med skoene i videoen! Er der mon nogen der ved, hvor de er fra og hvordan man kan få fingre i dem? Jeg håber...

Stilikon










Skatten Anna David. Pigen med det frække smil, de gode tekster og ikke mindst med den friske mundering. Som garvet fashionista må jeg indrømme at jeg stadig lader mig inspirere ufatteligt meget af Anna og har gjort det siden hun kom frem i rampelyset. Anna Davids stil der kan karakteres som "Fisketorvs-hip", er først og fremmest præget af luXus. For Anna David er det ikke nok at mærket i nakken er i orden, der skal gerne være printet et ordenligt logo for at understrege kvaliteten. Hun mikser gerne store smykker og lækre tørklæder med mere casual sweatshirts og rå jeans. Jeg er inspireret!

8.12.09

STREETSTYLE


For at tilgodese vores mandlige læsere i den søde juletid, har vi fået et tip fra en trendy læser, der har spottet denne chikke fyr på gaden, og vi håber hans outfit vil inspirere jer ligesom meget som det har inspireret os. Jeg er ret vild med at han har taget tendenser man ellers normalt ville forbinde med damemode (leggins, lag-på-lag, oversized tote) og gjort dem maskuline - hans look er nemlig på ingen måde feminint. De grønne tights kombineret med den blommefarvede strik giver et rigtig elegant udtryk og hans DIY-benvarmere giver helhedsindtrykket af outfittet et raffineret twist. Den oversized tote i sæsonens it-materiale, plast, er bare prikken over i'et! Hvad synes I?

6.12.09

2. søndag i advent

Til familiens teen-girl


Højtaljede jeans er en spirende tendens i modebilledet, og jeg faldt netop over denne ret skønne model, fra jeans-giganten Cheap Monday, som jeg synes sidder rigtig fint. Det gode ved højtaljede jeans er at de strammer op og giver ikke bare flad mave, men også flade baller. Bukserne vil være fine med en gennemsigtig Dolce & Gabbana t-shirt (den klassiske), et par hvide Reeboksko og en Louis Vuitton-nøglesnor.
/Jeans fra Cheap Monday/

Til Mormor og Morfar

Skal der være fest? Så lad der være fest! Bare fordi man er et par gennerationer ældre, skal der også være plads til at gå amok nu og da. Og til denne lejlighed anbefalder vi her på Whoany, singstarudgaven af "Store Drømme" med alle sangene fra den fabelagtige tv-serie fra TV2. Mormor og Morfar vil elske at synge med på de smukke sange sunget af guder Som Anna David og Simon Mathew, så find diskokuglen frem og og tag med mormor og morfar til fest!
/Singstar: Store Drømme købes i Bilka/

Til din frække lillesøster


En skøn klassiker, der ikke behøver en længere beskrivelse. Billedet taler for sig selv.
/Taske fra Alexander Wang/


Mor & Far


Transparent tøj var en af sommerens største tendenser, og her på Whoany tror vi også på transparente items til vinter. Jeg er ret vild med disse skønne kapper fra Balenciaga, lavet af transparent plast der holder både vind og vand ude. Kappen vil med sit klassiske design passe smukt til både far og mor.

/Kappe fra Balenciaga/

4.12.09

FRIDAY

Endelig blev det weekend! I aften skal jeg til julefrokost, og den skal ikke have for lidt! Tøsserne og jeg har netop gjort os klar os skal til at gå, men synes lige I skulle have en update inden. Jeg var ikke rigtig i hverken dyreprint- eller pang-farvehumør idag og valgte derfor en god gammel klassikker; den lille sorte. En basic kjole som enhver pige bør have i sit skab. For at looket ikke skulle blive for kedeligt friskede jeg det hele op med en skøn boa i en vild farve, lidt postkasserød øjenskygge og eyeliner som i desværre går glip af på billedet. Håber alle får en vild aften!

2.12.09

Julegaveide - No. 1


Her på Whoany vil vi løbende poste gode ideer til julegaver, som vores kære læsere kan glæde deres venner og familie med, og som den første i rækken har vi fundet denne skønne sag frem: Et såkaldt "privacy scarf" fra TV-shop. Dette item forener virkelig mode med brugbarhed for hvem kender ikke dette problem: Man sidder på Smartgirl/Online-Mode et offentligt sted og vil ikke have at andre skal se hvilke sager man putter i kurven, og nu er løsningen her altså! Et privacy scarf kan gives til alle, uafhængigt af køn og alder - den tidløse, men dog stadig yderst stilfulde, koksgrå farve vil uden tvivl blive et hit hos de fleste. Jeg ved i hvert fald godt hvad der står højt på min ønskeseddel...

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers