6.12.09

2. søndag i advent

Til familiens teen-girl


Højtaljede jeans er en spirende tendens i modebilledet, og jeg faldt netop over denne ret skønne model, fra jeans-giganten Cheap Monday, som jeg synes sidder rigtig fint. Det gode ved højtaljede jeans er at de strammer op og giver ikke bare flad mave, men også flade baller. Bukserne vil være fine med en gennemsigtig Dolce & Gabbana t-shirt (den klassiske), et par hvide Reeboksko og en Louis Vuitton-nøglesnor.
/Jeans fra Cheap Monday/

Til Mormor og Morfar

Skal der være fest? Så lad der være fest! Bare fordi man er et par gennerationer ældre, skal der også være plads til at gå amok nu og da. Og til denne lejlighed anbefalder vi her på Whoany, singstarudgaven af "Store Drømme" med alle sangene fra den fabelagtige tv-serie fra TV2. Mormor og Morfar vil elske at synge med på de smukke sange sunget af guder Som Anna David og Simon Mathew, så find diskokuglen frem og og tag med mormor og morfar til fest!
/Singstar: Store Drømme købes i Bilka/

Til din frække lillesøster


En skøn klassiker, der ikke behøver en længere beskrivelse. Billedet taler for sig selv.
/Taske fra Alexander Wang/


Mor & Far


Transparent tøj var en af sommerens største tendenser, og her på Whoany tror vi også på transparente items til vinter. Jeg er ret vild med disse skønne kapper fra Balenciaga, lavet af transparent plast der holder både vind og vand ude. Kappen vil med sit klassiske design passe smukt til både far og mor.

/Kappe fra Balenciaga/

No comments:

Post a Comment

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers