25.11.10

LANVIN TIL ALLE




I tirsdags brød krigen ud! Med WhoAny forrest i køen, åbnede H&M dørene op for det, der har fået os alle til at ligge søvnløse de sidste mange måneder. Vores hår sad i totter, randerne under vores øjne var sorte og vores negle fandtes ikke længere efter flere måneders nedbidning i spænding, da vi i onsdags stod i kø foran H&M til dette års fashion event no. 1: Lanvins kollektion for H&M! Det var som at være på slagmarken, da dørene endelig blev slået op. Haute-couture-kjoler fløj rundt i luften, naturligvis ledsaget af spejlreflekskameraer og Atacomas, da den danske bloggerstand blev sluppet løs i H&M. Det var først da varene blev lagt i poser og betalt at vi kunne ånde lettet op (endelig var sagerne vores), og vi kom hjem med nogle rigtig fine items! Fik endda 10% på en af mine haute-coture kjoler, fordi lynlåsen gik i stykker inden jeg havde prøvet den på, og så var den jo lige pludselig rigtig billig. Endnu en gang er det lykkedes H&M, at få det bedste ud af en designers evner og også få tilsat det karakteristiske eksklusive H&M-præg i form af skønne og iøjnefaldende farver, der for polyesteret til at skinne endnu flottere end den normalt gør! Det var uden tvivl en drøm der blev til virkelighed, da jeg kunne hive ægte Lanvin-babies ned fra hylderne uden at skulle tænke på om SU'en slog til.


WhoAny sender hermed en stor bunke thumbs up til H&M for endnu et vidunderligt samarbejde, og med forhåbninger om at Proenza Schouler snart finder vej til hylderne på vores alle sammens yndlingsbutik.


3.11.10

MIG OG MIT KLÆDESKAB MED MARIE ØSTERGAARD

Har du først sagt slangeskind, pangfarver og bukser med svaj, er det svært at komme uden om Marie Østergaard og hendes fantastiske klædeskab, der bugner af alskens tekstil- og slangeskindsskatte. WhoAny fik lov at kigge indenfor hos den stilsikre gymnasieelev.







En lidt forvirret Marie Østergaard åbner den lækre mahognidør til sin lejlighed på Østerbro i København. "Jeg har hænderne fulde ude i køkkenet" smiler hun og vinker os derud. Marie er iført den smukkeste orange spandexkjole fra Time's Up Vintage, med print af diverse insekter og krybdyr. Skjorten er fra John Galliano, og de guldfarvede badestiletter er fra Tom Fords tid hos Gucci.


Her dufter skønt af mexicansk mad, og da lækkerierne er sat i ovnen bliver der tid til at stille Marie et par spørgsmål om mode, stil og gode fund.




Hvordan vil du beskrive din stil?

Jeg kan lige så godt sige med det samme. Min stil enestående! Den er hverken her eller der eller allevegne. Den er hvad folk ser, og hvad folk vil se. Min stil udtrykker nemlig mig. Mit lystbetonede og dyriske jeg. Så folk får serveret ærlighed på dåse når de ser på mig, og det er netop hvad min stil går ud på.


Hvor og hvad bliver du inspireret af?

Nogen vil nok tro, at Lady Gaga er mit helt store forbillede, da de ser på mig og tænker: VILD PIGE, frem for at se, hvad tøjet og dermed også jeg selv udtrykker.
Men nej, jeg finder i langt højere grad min inspiration i dyreriget og specielt savannens dyr har altid inspireret mig. Dyr er nemlig ærlige i deres beklædning. Det er bare surt hvis fx en slange føler sig doven og knap så snu, at den ikke bare kan hoppe i en dovendyrsdragt i stedet for sit skind. Men det er vel en af de ting der adskiller mig fra dyreriget, jeg kan gøre hvad jeg vil!


Hvad er dit bedste tøjkup?

Mit slangeskindssæt, som består af bukser, trøje, støvler og jakke.
Det er nok også det jeg går mest med, da jeg ofte føler mig lidt snedig.


Hvem ville du helst bytte garderobe med?

Jeg ville ikke kunne have andres tøj på, da det ikke ville symbolisere mig. Jeg ville føle mig som en anden. Så nej tak. Men en ting jeg gerne ville investere i,er en zebrajakke, da jeg ofte føler mig lidt BLACK AND WHITE!






Efter lyninterviewet er maden færdig, og mens vi nyder de mexicanske burritos og en håndfuld nachos, skifter Marie tøj. "Kom med ind og se mine malerier" råber Marie, der nu er trukket i et outfit der med garanti vil få folk til at lægge sig ned og dø på stedet af bar misundelse. Guld på diamanter på Alexander Wang. Det bliver ikke bedre! Marie er (som vi kender hende bedst) trukket i sine elskede slangebabies!




"Jeg har altid elsket dyr, hvilket både har sat sit præg på min garderobe og mine malerier." Siger en stolt Marie Østergaard og viser sine smukke safaribilleder frem.





Støvlerne er et af Alexander Wang's master-pieces, mens hættetrøjen og bukserne er fra Stine Goyas ss11 kollektion og jakken fra Jil Sander.





Som toppen af kransekagen, vil Marie vise os sin skønne satinkappe med tilhørende kjole fra Max Mara. Luksusen fra den blommefarvede satin, bliver understreget af de lange frynser og de delikate Swarovski krystaller, der pryder både kappen og kjolen. "Min veninde og jeg kalder det for score-sættet, fordi mændene aldrig kan holde sig på afstand når vi ifører os de skønne satinklæder" siger Marie Østergaard og slænger sig pikant på chaiselongen.


WhoAny er helt solgt, og vi håber at mange andre også er blevet inspirerede af Marie Østergaards fantastiske klædeskab. For lignende inspirerende streetstylemennesker, besøg Aurehøj Gymnasium i Gentofte!

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers