9.9.10

WHOANY TROR PÅ


XQ's me? Hvor blev sommeren af? Har gået rundt og frosset hele dagen i mine Havaianas og en tynd lille stropbluse. Det er for alvor gået op for mig, at vi gået efteråret i møde, hvilket selvfølgelig skal gøres med stil. So, please remember that this fall-winter season is all about the army; armyjakker, armybukser og krigsmaling bliver rigtig stort dette efterår. Whoany er selvfølgelig sprunget med på vognen og har begge været ude og investere i denne skønne vintage jakke fra 1. verdenskrig, som jeg ikke kan vente med at komme ud at lufte. Jeg vil style den med gulvlange jerseykjoler, Vans og nogle store halskæder og ringe til hverdag, men gå amok i weekenden og pimpe den med hullede nylon-strømper, chunky smykker og mine nye kilehæle fra Rützou. Kilehæle er ligesom armyjakken noget helt nyt dette efterår, og er i mine øjne utroligt smukke. Er dog stadig lidt i tvivl om verden er klar til denne skulpturelle hæl, hvilket kun tiden kan afsløre. Måske vi om et par sæsoner ser kilehæle overalt i gadebilledet? Ja, jeg ved at det kan være lidt svært at forestille sig nu, men who knows? I'm on, så meget tør jeg da godt sige!


1.9.10

SET PÅ GADEN

En opmærksom læser sendte os fornyligt dette billede af en københavnsk fashionista. Den søde pige som vi blot kalder "skat", forstår virkelig at kombinere tidens tendenser på en frisk og sofistikeret måde. De brede klassiske tværstriber bliver twistet i den asymmetriske jerseytop i sommerens IT-farver blomme og lavendel. Den stramme nederdel i varm sommer gul (very SS11) bliver brudt af de rå nylon-gamascher og de frække frynser på skoene. For at gøre hele looket mere casual, har skat blot svinget et "ligegyldigt" net over skulderen, og så ellers vandret ud af døren, klar til at indtage Københavns gader. Er i øvrigt også vild med hendes kastanjefarvede hår!

Hvad siger I?

About Me

København, Denmark
Whoany så dagens lys i august 2009, da to venner besluttede sig for at dele deres fælles passion for mode med omverdenen. Vennerne lever måske i lidt af en drømmeverden - for der er ikke råd til meget Alexandra Wang, Palmain og Gina Tricot, når der stadig betales bundskat. Derfor er de inkarnerede jægere, både når det gælder gode secondhand- og highstreetfund. På ingen tid er deres interesse for den etablerede modeverden, upcoming designere og deres øje for tendenser blevet fast læsestof for en stadig voksende læserskare. Whoany består af Who, 18 år, der læser Trends på KU, og Any, 19, der er i design-praktik hos modehuset Gina Tricot. KONTAKT: Whoany1@gmail.com FANGROUP:http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=117573219916&ref=ts

Follow this blog with bloglovin

Follow Whoany

Followers